Saturday 31 August 2013

Resveratrol - unul dintre cei mai buni antioxidanti

Sunt multi care doresc sa se protejeze de amenintarile de zi cu zi. Astazi avem parte fiecare de cate o veste nu tocmai buna. Prietenul, vecina, ruda s-a imbolnavit de cancer sau ca a facut un atac cerebral. Sunt bolile secolului acestuia. Bine, eu as spune ca se datoreaza si faptului ca suntem prea multi oameni pe acest pamant si ca este nevoie de o ..... triere. Dar asta este doar o idee conspirativa de a mea.

Dar cum se poate intampla, ca in Europa acestui secol, atat de agitat si amenintat de aceste boli, sa existe un popor cu o rata atat de scazuta in ceea ce priveste amenintarile de mai sus? Pana nu de mult, exista un paradox, intitulat paradoxul francez. Era vorba de mediul de viata al francezilor, inconjurati de stres, probleme, poluare si alti factori ce conduc catre atatea afectiuni, ei fac fata cu brio. Francezii nu mor atat de des de cancer sau de atacuri cerebrale sau de preinfarcte. Ei mor de fericire probabil :)) dar de cele de mai sus au cele mai scazute rate de mortalitate. Si atunci intrebarea care se pune, de ce?

Raspunsul sta exact in vin, sau in cazul nostru in struguri si mai bine in coaja strugurilor rosi. Pentru ca in ei, exista ceea ce medici numesc cel mai puternic antioxidant natural, Resveratrol. Datorita ca francezii beau vinuri alese, mai ales acele vinuri din specia Pinoit Noir si St. Laurent, specii care au cea mai mare concentratie de resveratrol.

Resveratrol Calivita
Resveratrol Calivita
Cateva studii pe piata efectuate de Universitatea Harvard au demonstrat efectele benefice pe termen lung ale consumului de resveratrol. Chiar s-a demonstrat in cazul soarecilor, ca resveratrol creste rata de viata cu 30%, adica pentru oameni cam 20 de ani.

In plus Resveratrol Calivita contine mai multe ingrediente ce ajuta la prevenirea cancerului si a celorlalte afectiuni. Iar ca un Fun Fact, pentru a putea obtine cantitatea de Resveratrol dintr-o capsula Resveratrol Calivita ar fi necesar 10 sticle de vin si 4 kg de somon. De ce somon? Pentru ca Resveratrol Calivita mai contine si Coenzima Q10.

Te intereseaza sa testezi Resveratrol Calivita si sa te convingi de beneficiile sale? Atunci iti recomand sa comanzi chiar azi un Resveratrol Calivita.

No comments:

Post a Comment